Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Πως επικοινωνούμε με τον lodestone

Ετικέτα έλαιο lodestone 

 Ο lodestone όπως έχουμε γράψει παλιότερα είναι ο Φυσικός Μαγνήτης.
Αυτός πρέπει να ταϊστεί με μαγνητική άμμο αλλά και με διάφορα άλλα  υγρά!!! Αυτό εδώ τι Post αφορά το μάθημα πώς να ξυπνήσεις έναν Lodestone.
Εγώ τουλάχιστον έχω μάθει πως πριν κάνει ότι δίποτε θα πρέπει να τον ποτίσεις με ένα σκληρό ποτό όπως Ουίσκι, η με κάποιο πνευματικό νερό όπως florida water ή ακόμα και με κολόνια Hoyt.
Ανάλογα πάντα με το έργο που θέλουμε. Θα πιάσουμε το μαγνήτη στα χέρια μας θα μιλήσουμε μαζί του /τους και να των ευλογήσεις με το όνομα του πατρός του Ιού και του Αγίου πνεύματος, θα του δώσεις ένα χαρτί που θα γράφει την επιθυμία σου. Θα τον ταΐσεις με μαγνητική άμμο (χρυσή ή ασημένια ανάλογα με την επιθυμία σας και πάντα θα πρέπει να ντυθεί με το λάδι της επιλογής σας (Έλα σε μένα, έλξη χρημάτων) και για να ελκύσεις τα πάντα με λάδι lodestone η Μαγνητικό λάδι.

lodestone 

Αν θέλεις να είναι στο μαγαζί σου για να προσελκύσεις χρήματα σε μία επιχείρηση τότε θα τον τοποθετήσεις μέσα  στο ταμείο σου (μικρός) η στο κουτί που φυλάσσεις τα μετρητά σου η να κάνεις τον συνδυασμό με το ξόρκι αυτό. Και να ταΐσεις τον Lodestone τακτικά (συνήθως μία φορά την εβδομάδα) με μαγνητική άμμο και λάδια κατάστασης η ένα κατάλληλο αλκοόλ η κολόνια η υγρό.






Θα  χρησιμοποιήσετε δύο Lodestone μικρούς όταν έχετε να κάνετε ερωτικά ξόρκια η mojo. Το ένα πάντα εκπροσωπεί εσάς και ο  άλλος πάντα το θύμα ή τον πελάτισσας η κάποιον που θέλετε να φέρετε ποιο κοντά σας. Οι ολόκληρη lodestone χρησιμοποιούνται κυρίως για Έλξη χρημάτων, αλλά και για να κρατήσεις τα λεφτά η μία δουλειά, ακόμα και ένα αυτοκίνητο η έναν καλό βαθμό. Ο lodestone είναι φυσικός μαγνήτης, και έτσι το χρησιμοποιούμε.
Μη ξεχνάτε να του  συμπεριφέρεστε σα να είναι το παιδί σας, ο καλύτερος σας φίλος, που πεινάει και διψάει!!!
Μαγνητική άμμος 

Έναν lodestone Που έχουμε χρησιμοποιήσει για αγάπη δεν μπορούμε να τον ξανά χρησιμοποιήσουμε για χρήματα!!!

Πιστεύουμε πολύ στονlodetone για αυτό και στο κατάστημα Μυρόλι και στο happymojo  έχουμε έναν  τον ταΐζουμε τον ποτίζουμε και αυτός μας δίνει αυτό που θέλουμε!!!

Καλή τύχη στον lodestone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου